

- Дънките ти падат, а сутиена ти стиска.

- Ако знаети колко ме е страаааах! Предпочитам да родя, вместо да ми вадят зъб.
Зъболекарят:
- Ама хайде решавайте по-бързо, че да знам кой инструмент да използвам.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С изсъхналите козунаци, останали от Великден, може да направите страхотна торта, казва прочутият кулинар
Според тази разбивка 2 кг агнешко средно излиза 44 лв., комплект за плънката – 10 лв., кора с 30 яйца – 8 лв. 20 лв. за до три козунака или 1 луксозен, четири глави лук по 90 ст. прави 3,60 лв.
Купувайте месо от малките магазини, а за яйца и козунаци – дебнете промоциите в хипермаркетите
Правят се непрекъснати проверки на стока, документи и произход
Заради високите цени той и много производители в региона са намалили производството си
Ще се следи за произхода и правилното съхранение на суровини и храни, за коректното етикетиране и маркировка
Между 19 и 20 лева е цената на агнешкото месо, каза Иван Христанов
Агнешкото ще е 24 лв. за кг по Великден, а оризът – 10 лева
Става въпрос за живо тегло в рамките на 30 кг, а клането може да стане в касапница срещу 15 лв. на животно
Те са били установени на тематични проверки около Великденските празници и Гергьовден